Een nieuw fashion tijdperk in huizen

Sinds kort zien we dat mensen veel vaker kiezen voor een cataloguswoning of een prefab woning, wanneer ze plannen een droomhuis te bouwen. Dit komt vooral, omdat de variatie van cataloguswoningen en prefab woningen flink gestegen is. Daarnaast is het ook nog is mogelijk om aanpassingen te maken aan de bouwplannen. Leidingen verplaatsen, extra kamers, grotere kamers, opbergruimtes je kan het zo gek maken als je wilt. Alles wat je hartje begeert.

In dit artikel kijken we wat er nou zo aantrekkelijk is aan cataloguswoningen en prefab woningen en wat zij aanbieden.

 

Aantrekkingskracht van cataloguswoningen en prefab woningen.

De grootste aantrekkingskracht van cataloguswoningen en prefab woningen is dat de bouwplannen voor elk huis design dat ze aanbieden al klaar staan. Hierdoor is er nauwelijks ruimte om fouten te maken tijdens de werkelijke bouw van de huizen. De grootste stukken (muren, daken noem maar op!) van het huis worden geleverd op kavel waar gebouwd gaat worden. Deze stukken worden gebouwd in de fabriek en daarom werd er voorheen gedacht dat het dus niet mogelijk was om aanpassingen te maken. Het tegendeel is dus waar, door de vooruitgang van onze technologie is het mogelijk om van alles te bedenken, zodat jij je droomhuis krijgt.

 

Victoriaanse huizen

Een goed voorbeeld van cataloguswoningen en prefab woningen die alle aanpassingen ondergaan van de woningzoekende is een nieuwe wijk te Hoofddorp: het Tudorpark. Dit zijn huizen waar de woningzoekende voor de bouw kon kiezen uit de brochure van cataloguswoningen en prefab woningen waarna ze hun aanpassingen doorgeven. De wijk wordt nu al bewoond en meeste huizen zijn in tudor/victoriaanse stijl waardoor de wijk het Tudorpark genoemd wordt. De wijk heeft centraal staan dat het gaat om groen, comfort met een landelijke uitstraling. Verder ligt het vliegveld schiphol op 20 minuten rijden en is er een groot assortiment aan winkels, sportverenigingen en uitgaansmogelijkheden in de buurt.