Binnen minder dan één seconde heeft iemand een oordeel over je. Dit geld dus ook voor de beelden die iemand van jou online ziet. Dit betekent dus ook dat als je influencer bent of wilt worden, je goed moet nadenken over de foto’s en videos die je online plaats want je krijgt nooit meer een tweede kans voor een eerste impressie. Vind jij het nog best lastig om leuke foto’s te blijven plaatsen? In dit artikel geef ik een aantal tips hoe jij fitness influencer kan worden. Als je meer over social media wilt leren kan je altijd een cursus social media volgen.

Begin opnieuw

Op een goeie indruk achter te laten, raad ik zeker aan om alle oude berichten te verwijderen en helemaal opnieuw te beginnen. Zo kan je eerst nadenken over de juiste kiekjes voordat mensen je oude foto’s zien en daar een oordeel over vellen.

Het doel van je account

Niet elke fitness influencer is hetzelfde. Denk dus goed na wat jouw doel is met betrekking tot je account en dus ook je posts. Wil je je volgers meer leren over de juiste oefeningen? Wil je je volgers laten zien hoe je gezond moet eten? Alles is mogelijk en niets is fout. Wel is het belangrijk dat het voor jezelf duidelijk is wat je wilt en je dit dus ook overbrengt op je volgers. Zodra je je doel kwijtraakt en allerlei dingen op je account gaat plaatsen, is er een kans dat de volgers afhaken.

De foto’s

Wie gaat er op de foto’s? Wat voor teksten wil je eronder? Wat voor hashtags ga je doen? Dit zijn allemaal zaken waar je over moet nadenken en waar je heel consistent in moet zijn bij elke post. Wil je toch graag vaker plaatjes posten? Dan is het misschien een leuk idee om een cursus illustrator te volgen.