Wil je je fruit bestellen? Volgens de cijfers van de belangenvereniging van de tuinbouw GroenteFruit Huis (GFH), kochten we met z’n allen in 2017 3% minder groente en fruit. Dit is geen goed nieuws natuurlijk. De schijf van 5 vertelt ons al jaren om twee stuks fruit en twee stuks groenten per dag te eten, waarom doen we dit niet? We weten dat groente en fruit goed voor ons is en ze verminderen het risico op hart- en vaatzieken, diabetes en darmkanker. Als we geen fruit in de supermarkt kopen, dan kan je je fruit bestellen en het laten bezorgen.

Fruit bestellen voor thuis

Wil je je fruit bestellen voor thuis? Fruit is lekker en je hoeft er niet veel moeite voor te doen om het te eten, het kan altijd snel tussendoor. Even snel een appeltje of een banaantje voor onderweg bijvoorbeeld. Hou je van veel verschillende soorten fruit, dan ben je bij Fruit.nl aan het juiste adres. Je geeft aan voor hoeveel personen fruit geleverd moet worden en ze bezorgen elke week een doos vers fruit bij jou thuis. Elke week is het weer een verrassing wat erin zal zitten. De ene week zit er een pomelo bij en de andere week heb je passievruchten, geen enkele fruitdoos is hetzelfde. Er zitten exotische en minder exotische vruchten in, zodat er voor iedereen wat lekkers bijzit. Houd jij van gevarieerd eten en wil jij dat voor jou en je gezin altijd in huis hebben? Dan kun je bij Fruit.nl je fruitmand laten bezorgen.

Fruit bestellen voor op werk

Werkgevers kunnen ook fruit bestellen voor het personeel. Vaak als er fruit aanwezig is, wordt het wel opgegeten. De werkgever kan de werknemers stimuleren om fruit te gaan eten, door het altijd op de werkvloer te hebben liggen. Het is logisch dat de werkgever zelf niet veel tijd heeft om het fruit te kopen, daarom kan hij dit nu bestellen. Fruit.nl is een gemakkelijke manier om altijd fruit aanwezig te hebben. Veel bedrijven zijn tegenwoordig bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en daar valt goed zorgen voor het personeel ook bij. Aangezien we steeds minder fruit eten, is dit een probleem van de samenleving. Maakt jouw werkgever nog geen gebruik van de fruitdozen van Fruit.nl? Leg het probleem uit en vraag of het een mogelijkheid is om fruit te bestellen voor het bedrijf. Om met z’n allen gezonder te eten is dit een goede oplossing, je hoeft niet naar de supermarkt te gaan om het fruit te kopen en je hoeft er niet mee te sjouwen.