Voor de vrouwen zijn tassen een boeiend onderwerp. Voor sommige vrouwen kan het zelfs leiden tot een ‘verslaving’, maar buiten dat is het zeker gesprekstof voor bij een etentje of op het terras. Je kan zelfs in de boekenwinkel boeken vinden over tassen. Dat is ook de reden dat ik er nooit over uitgeschreven kan raken. Maes & Hills Collection biedt prachtige socha bussines bags aan. Een mooie elegante tas voor de werkende vrouw.

Het uitzoeken van de juiste tas is geen makkelijke taak. Het is eigenlijk een behoorlijke grote kwestie waar vrouwen graag tijd voor uittrekken. De keus wordt als maar lastiger, aangezien er steeds meer keus bijkomt. Een tas koop je niet even snel. Het moet net als kleding gewoon goed passen en het moet je staan. Neem er even de tijd voor, loop even naar de spiegel en kijk hoe alles bij elkaar staat. Doe desnoods net alsof je over straat loopt. Probeer het eens met een gianni chiarini.

De juiste maat van de tas is ook van belang. Het is natuurlijk logisch dat als je wat kleiner bent je ook een iets meer bescheiden tas neemt in plaats van een enorme tas. Sommige vrouwen durven dit wel eens te vergeten en dat ziet er dan niet leuk uit, zorg voor evenwicht. Ook belangrijk is de vorm van de tas. Ze zeggen dat je vaak het tegenovergestelde van je lichaam moet kiezen. Dus slankere dames ogen beter met een rondere tas en vrouwen die klein en gezet zijn kunnen beter een slanke tas nemen.