Amsterdam sloep huren

Het ideale dagje met je vriendinnen in onze hoofdstad Amsterdam. Er is zoveel te doen, hoe plan je de perfecte dag? Wij geven je een aantal tips.

Een sloep huren

Amsterdam moet je natuurlijk bewonderen vanuit de grachten. Het best ook nog op een duurzame ecologisch verantwoorde manier, met een elektrische boot. Een sloep huren Amsterdam is dan ook een must. Kies een zonnige dag uit en neem een picknickmand mee vol met lekkers. Natuurlijk mag champagne niet ontbreken. Plan van te voren je route uit zodat je geen enkel van de bezienswaardigheden mist. Kijk natuurlijk wel uit dat de kapitein niet aangeschoten wordt.

Picknick in het Vondelpark

Het Vondelpark is de ideale plek om gezellig met je vriendinnen te relaxen. Neem een grote deken mee, snacks en drankjes en vertoef de hele dag in de zon.

Winkelen in de negen straatjes

Hebben jij en je vriendinnen grote ketens zoals Zara en H&M nu wel gezien en zijn jullie to aan iets anders? Ga dan lekker shoppen in de negen straatjes. Scoor je nieuwe outfit in een van de kleine, authentieke en unieke boetiekjes. In deze buurt zijn ook genoeg leuke restaurants om gezellig samen te dineren op het eind van de avond.

Fietstocht

Huur een fiets voor de dag, voor een actieve en sportief uitje. Stippel een route uit langs alle musea, kroegen en bezienswaardigheden. Bezoek alle verschillende wijken op de fiets van Watergraafsmeer tot de Jordaan. Let natuurlijk wel goed op, want het verkeer in Amsterdam is pittig.

Bezoek de Albert Cuyp markt

Samen lekker de markt afstruinen, een stroopwafel eten en goedkoop kleding winkelen. Groente, fruit, kruiden of vis halen. De Markt in Amsterdam moet je gezien hebben, daar hangt namelijk het echte Amsterdamse sfeertje. Ga dan natuurlijk ook even de rest van de Pijp in, met gezellige winkels en volle terrassen.