Al meer dan 60% van de Nederlanders is actief op Social Media. Door deze trend kunnen mensen elkaar voorzien in persoonlijkere informatie. Voorheen kon men vanuit huis namelijk alleen informatie via boeken of de televisie ontvangen. Doordat men nu makkelijker elkaar kan volgen via Social Media ontstaan er influencers. Dit zijn bloggers of vloggers die via diverse kanalen zoals Social Media en een website een community creëren van mensen die geïnteresseerd zijn in het leven van deze blogger of vlogger. De meest succesvolle bloggers en vloggers komen uiteindelijk ook op tv doordat ze steeds bekender worden.

Opkomend influencer Tamara Kops

Tamara Kops uit Almere is een opkomende influencer en heeft in de toekomst nog veel plannen in petto. Ze was voorheen bekend van haar hardloop platform HealthyRunning.nl, maar vanaf eind 2017 zal hier nieuwe Lifestyle Blog: TamaraKops.nl gelanceerd worden. Op deze blog zal ze meer over haar eigen leven vertellen. Ze is namelijk naast het hardlopen ook veel bezig met andere dingen. De afgelopen jaren is ze op haar Social Media & blogs daar ook meer over gaan promoten. Ze heeft de nieuwe categorieën van haar blog dus ook opgedeeld in:

– Hardlopen
– Fietsen
– Lifestyle

Ze heeft hiervoor gekozen omdat ze haar doelgroep goed kan bereiken met haar favoriete sporten, dat zijn hardlopen en fietsen. Binnenkort zullen er dus minder hardloopblogs worden geschreven en meer fietsblogs. Daarnaast vindt ze het ook leuk om blogs te schrijven over haar lifestyle. Hier komen algemene blogs in over haar dagelijks leven. Ze heeft hier subkopjes gemaakt met recepten en reizen. Elke week worden er namelijk nieuwe recepten gemaakt in haar keuken en ze gaat ook vaak op vakantie met haar vriend.

Het doel van Tamara Kops

Het doel van Tamara Kops bestaat uit alle hardlopers en fietsers in Nederland (en Vlaanderen) te kunnen inspireren met haar positieve verhalen en tips. Daarnaast wilt ze niet alleen als “Sport blogger” gezien worden, dus zal ze ook veel tips geven met behulp van haar lifestyle ervaringen. Ze kan door middel van haar blog leuke recepten, woontips en reistips verspreiden. Nederland moet haar dus kunnen volgen als een bekende influencer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *