fashion

In een drukke online modemarkt kan het moeilijk zijn om je merk te onderscheiden van anderen. We hebben de beste manieren gevonden die allemaal te maken heeft met online marketing. Niet alleen kan online marketing je aanwezigheid en verkoop van je merk verbeteren, maar het kan ook je merkbewustzijn vergroten. Je kunt makkelijk feedback krijgen van je klanten en je kunt snel zien of een campagne wel of niet werkt. Een bekende Google Adwords specialist is Extendure. Dit online marketing bedrijf heeft al jaren ervaring met dit onderwerp en geeft ons 3 belangrijke tips op dit gebied.

Weet wat je doelgroep is als je Facebook advertenties gebruikt om je conversie ratio te verhogen. De meeste mensen zijn niet klaar om direct te kopen bij het zien van een advertentie of het bezoeken van uw website. Met retargeting kun je dezelfde mensen bereiken die aan het nadenken zijn om je product te kopen, met herinnering advertenties. Stel als je bezoekers de producten na een week nog steeds niet kopen, dan kun je ze een kleine korting in de advertentie zetten. Dit kan hun toch overhalen om het product te kopen.

2. Voer een promotie uit tijdens vakanties om de omzet te verhogen en aandacht te trekken wanneer kopers meer bewust zijn. Er zijn veel verschillende feestdagen per jaar en dit is de ideale manier om meer omzet te maken in je onderneming. Geef vele kortingen in de kerstweek of paasweek. Bijvoorbeeld, haal 2 jurken en krijg 30% korting. Geef je abonnees ook een reden om je te volgen, door bijvoorbeeld winacties word het meer aantrekkelijk om je te volgen op social media. Als het bijna nieuwjaar is kun je korting geven op feestjurken. Lookbooks helpen ook om je klanten inspiratie te geven. Probeer zo actief mogelijk te zijn op je blog.

3. Inhoud is de nieuwe sociale valuta
Vandaag spenderen we een groot deel van ons leven op onze computer en mobiele schermen, waardoor we meer informatie kunnen zien dan waarschijnlijk onze hersenen kunnen verwerken. De impact van dit veranderende patroon is groot. Door middel va een blog bouw je een identiteit van individuen en merken. Je blog kan nieuwe mode-ideeën en inspiratie leveren. Door middel van een succesvolle blog onderscheid je ook van andere fashion e-commerce bedrijven.